Izbira menijev šolske prehrane in odjava preko spletne aplikacije eAsistent! Malico lahko odjavite do 13. ure (za naslednji dan). 

Na malico se je potrebno PRIJAVITI s posebnim obrazcem. Pravilno izpolnjeno prijavo je potrebno oddati v tajništvu do 9. ure zjutraj. Prijava velja naslednji delovni dan. V prijavi je potrebno jasno označiti kdo bo odjavljal posamezne obroke (starš ali dijak).
Odjava od šolske prehrane za vso leto je možna z posebnim obrazcem, ki ga dobite TUKAJ.

Določene so tudi DOLŽNOSTI staršev (oz. dijakov), ki nastopijo z dodeljeno pravico:

–          dolžnost staršev, da pravočasno plačajo malico;

–          dolžnost staršev ali dijakov, da se pravočasno odjavijo od malice. V primeru, da malica ni bila pravočasno odjavljena, morajo starši plačati polno ceno malice, torej 2,73€;

–          dolžnost staršev, da v 30 dneh šoli sporočijo vsako spremembo podatkov, ki so jih navedli na prijavnici.

Starši oziroma pooblaščeni dijaki pa lahko odjavijo šolsko malico tudi po:

     –  elektronski pošti na internetni naslov: grmalica@gmail.com. 

–  osebno po telefonu na mobilno številko organizatorja šolske prehrane 041 230 876

Pri odjavi so obvezni podatki: ime in priimek, razred in dnevi za katere se  malica odjavlja. Odjave malic praviloma potekajo preko spleta eAsistent. ODJAVA od malice je možna na spletni strani z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga prejeli! Bodite pozorni na pravila odjave.

Izbrani ponudnik šolske prehrane je SLOREST d.o.o.. Vsak dan pripravi različne menije, med katerimi je vsaj en vegetarijanski. Poskrbljeno je tudi za dijake z različnimi dietami.

Predloge, pripombe, pritožbe in vprašanja o šolski prehrani lahko pošljete na elektronski naslov: scravne.gim@guest.arnes.si

(Visited 109 times, 1 visits today)