Drage učenke in dragi učenci!

Živimo v težkih časih. Epidemija koronavirusa nas je vrgla v virtualne svetove pridobivanja znanj, oropala nas je druženja, prijateljevanja, pravzaprav smo pristali v čudnem in neprijaznem svetu.

Počasi se bližajo meseci, ko se boste morali odločiti, kje boste nadaljevali svoje šolanje. V razmerah neslutenega razvoja znanosti klasični poklici »izumirajo«. Zato vas želim prijazno povabiti, da si ogledate, kako življenje, tu mislim na pouk, učenje, druženje, ustvarjanje …, poteka na naši šoli – Gimnaziji Ravne na Koroškem. To je častitljiva ustanova, že 75 let predajamo znanja mladim ljudem, vzgajamo jih v pozitivno kritične in ustvarjalne ljudi.

Da bo odločitev lažja, SI OGLEJTE NEKAJ INTERAKTIVNIH VSEBIN, ki vam jih predstavljamo:

Kot ste lahko razbrali iz predstavljenih vsebin, medpredmetno zasnovan pouk ne poteka le med štirimi zidovi, saj pestra izbira tujih jezikov, izbirnih predmetov, interesnih dejavnosti, mednarodnih projektov, razne strokovne ekskurzije in tekmovanja popestrijo naš šolski vsakdan. Prekrasna okolica stavbe pa omogoča tudi sprostitev v odmorih.

Vsakemu našemu dijaku in vsaki dijakinji, pa seveda tudi učiteljem in učiteljicam omogočamo strokovni in osebnostni razvoj. 

Želel bi, vsi na naši šoli bi radi, da se nam v naslednjem šolskem letu pridružite tudi vi.

Dragomir Benko, ravnatelj

(Visited 2.710 times, 1 visits today)